Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Codi
L 5250.028
36,00 €

IDEES I RECEPTES ENTRE LA CUINA I LA PASTISSERIA (JOSE ROMANÍ)

Idees i receptes entre la cuina i la pastisseria és el llarg títol del nou llibre de xef Jose Romero.

El llibre és un repertori de tapes, de mussos, de peces de pastisseria salada, snacks, creacions per a un bufet de càtering & hellip;

Els noms de les elaboracions parlen per si soles: bunyols de parmesà, piruletes de plàtan, brioixos de ceba, carpaccio de síndria (portada), coquetes morades amb salsa molcajete, croquetes farcides de foie líquid, gaspatxo de remolatxa, tonyina marinada amb maionesa de mango & hellip;

A més de versàtil, el llibre reflecteix la condició pedagògica de professor de l'autor . Dotzenes de fotos pas a pas i unes generoses explicacions acompanyen cada creació per recalcar la simplicitat que inspira cada idea. Per tant, un llibre a l'abast de qualsevol, professional o no, amb curiositat i gust pel bon menjar.

Autor: Jose Romero y Olivier Fernández
Formato: 23 x 28 cm
Idioma: Español, Inglés