Hi ha 1 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Codi
L 5250.003
48,00 €

COL·LECCIÓ - PECES DE SUCRE DE PACO TORREBLANCA

És sens dubte l'obra més personal i creativa de Paco Torreblanca . Amb aquesta "Col·lecció de Peces de Sucre" el mestre obre un nou camí en la concepció de les figures artístiques en pastisseria. En mans de Torreblanca el sucre es materialitza en formes màgiques i sorprenents, entre l'arquitectura i l'escultura, la transparència i l'opacitat, els llums i les ombres. Nous tractaments, tècniques i aplicacions amb el sucre setinat, bufat, colat, isomalt, bombolla, pastillatge ... També s'inclouen elaboracions i receptes de pastissos i postres, amb especialitats tan interessants com els renovats bescuits japonesos o els dorayakis, entre d'altres.

Autor: PACO TORREBLANCA
Páginas: Vol 1: 128 / Vol 2: 168
Pes: 1.9 Kg
Formato: 21x33 cm
Encuadernación: Tapa blanda
Idioma: Español, Inglés

Amb aquesta obra, el mestre Torreblanca ens proposa un apassionant passeig per l'art contemporani, un art efímer que es construeix amb el sucre com a principal material, i un art que supera formal, tècnica i conceptualment la tradició de la feina del caramel en pastisseria .

La "Col·lecció de Peces de Sucre" de Paco Torreblanca es compon de dos volums complementaris. > El primer mostra les fotografies en gran format de totes les peces artístiques de sucre i xocolata, pastissos i postres, amb els comentaris de l'autor sobre cadascuna de les creacions.
> El segon volum inclou totes les fórmules i receptes, a més de la informació tècnica sobre el sucre, els tipus, processos d'elaboració, coccions, aplicacions ... tot això il·lustrat amb nombrosos passos a pas.

Idioma: Català/anglès
2 volums

> Volum I :
Pàgines: 128
Format: 210x330 mm
Fotografies a color: 118

> Volum 2:
Pàgines: 168
Format: 330x210 mm
Fotografies a color: 160
Fotografies pas a pas: 15
Receptes de pastissos i postres: 19