Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Codi
L 5250.020
95,00 €

EL CELLER DE CAN ROCA

ELS AUTORS
Els tres germans Joan, Josep i Jordi Roca representen un cas únic en el panorama culinari mundial. Criats a la cuina del restaurant dels seus pares des de petits, van aprendre d'àvies i mare cuineres. El bagatge familiar es va sumar més tard formació reglada a l'Escola d'Hostaleria de Girona. Amb el temps, el talent que cada un d'ells abrigava tenir la fortuna de manifestar-se en un dels tres àmbits gastronòmics: cuina (Joan), va venir (Josep) i postres (Jordi). Avui els tres destaquen en els seus respectius àmbits, i junts dirigeixen El Celler de Can Roca, guardonat amb 3 estrelles Michelin des de 2009 i considerat el millor restaurant de món, segons la llista The World "s 50 Best Restaurants que cada any publica la revista londinenc Restaurant i en què voten els millors cuiners i crítics gastronòmics del món.

Autor: Joan Roca, Josep Roca y Jordi Roca
Páginas: 470
Formato: 24 x 32.5 cm
Encuadernación: Tapa dura
Idioma: Español

Otras: huecograbado en cubierta, ilustrado a todo color, tripa en 4 tipos de papel distintos

EL CELLER DE CAN ROCA
" Un llibre en el qual no només vam mostrar el que fem sinó que expliquem com ho fem i per què ho fem. "Joan, Josep i Jordi Roca

l'oBRA
el Celler de Can Roca presenta la seva obra definitiva: el llibre que explica més de 25 anys de processos creatius, els valors que han fonamentat el seu recorregut i les receptes més significatives de la seva història.

en aquesta nova obra els tres germans Roca Fontané expliquen en primera persona els secrets d'un restaurant que sempre s'ha caracteritzat per la seva cuina d'estil lliure, la seva capacitat innovadora i una enorme efervescència creativa generada en sintonia per tres caps pensants: Joan al front de la cuina salada, Jordi de les postres, i Josep dels vins i la sala. Al llarg de gairebé 500 pàgines, els germans Roca guien el lector a través de la seva història, la seva filosofia i les tècniques utilitzades en prop de 90 receptes. Els capítols, un total de 16, responen a les línies creatives i les fonts d'inspiració que nodreixen als Roca: Tradició, Memòria, Academicisme, Producte, Paisatge, Vi, Cromatisme, Dolç, Transversalitat, Perfum, Innovació, Poesia, Llibertat, atreviment, Màgia, Sentit de l'Humor.

l'obra de referència de l'Celler és un llibre de gran format amb originals acabats de gran qualitat, il·lustrat

"un llibre en el qual no només vam mostrar el que fem sinó que expliquem com ho fem i per què ho fem. " Joan, Josep i Jordi Roca tot color amb imatges dels prestigiosos fotògrafs David Ruano i Francesc Guillamet. També inclou un dietari amb les impressions d'un dia viscut al Celler per l'escriptor Josep Maria Fonalleras i un catàleg raonat dels 245 plats més destacats de la història de l'Celler.