El Forn Sant Francesc és el forn-pastisseria amb forn morú que Joan Seguí va heretar dels seus besavis i avui regenta al costat de la seva dona, María, a la ciutat d'Inca (Mallorca). Forn Sant Francesc. Forn i rebosteria tradicional ens acostarà als secrets del forn i a totes les receptes que porten elaborant des de fa 70 anys i que els van conduir a guanyar, entre altres guardons, el premi a la millor ensaïmada del món en 2017.
La rebosteria i forn mallorquines destaquen per les seves elaboracions artesanals: pertanyen a una tradició culinària molt arrelada, centrada en el producte, i amb origen en festes i celebracions. El llibre, estructurat en vuit apartats, inclou receptes tradicionals de pans, pastes fullades, coques dolces i salades, empanades i la tradicional ensaïmada mallorquina, a més d'altres elaboracions molt demandades com el brownie o els rotllos de canyella. A més, en cada apartat, s'inclouen fotografies del pas a pas de receptes seleccionades.
Aquest llibre neix per a retre-li homenatge a tants anys de fer pans, pastes fullades, pastissos i ensaïmades. És una celebració d'aquestes receptes que es perfeccionen gràcies al temps i la perseverança de tots aquells que s'han dedicat a elaborar-les, i és també un homenatge a aquests clients que saben valorar un bon producte.
Amb més de 235 mil seguidors en Instagram, Forn Sant Francesc. Forn i rebosteria tradicional és el primer llibre de Joan Seguí que tots els seus admiradors estan esperant.