Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Codi
L 5200.017
69,95 €

TRATAT DE FLECA DE MASA MARE

El Tractat de Fleca de Massa Mare és una eina essencial per a tots els professionals del sector. Aquest llibre és molt útil per a forners, ja que proporciona coneixements teòrics per a entendre millor els fenòmens de la panificació. La primera part del llibre explica la biologia de la farina, la sal i l'aigua, així com la biologia i l'anàlisi de la massa mare, l'estructura i les qualitats nutricionals del pa de massa mare, tot això es presenta de manera clara amb diagrames i explicacions pedagògiques.

En la segona part del llibre, l'autor acompanya al lector en la seva pràctica de la fleca, ja sigui com a professional o com a aficionat. S'ofereix una descripció detallada de les diferents etapes de l'elaboració del pa, així com una àmplia selecció de més de 35 receptes de pans de massa mare fets amb farines de blat i sègol, així com farines sense glútens, com l'arròs i el blat negre. També s'inclouen receptes de pastissos de massa mare, com el famós *panettone. En resum, aquest llibre és una referència imprescindible per a tots els forners que busquen millorar les seves habilitats i ampliar el seu coneixement en l'art de la fleca.

Autor: Teffri-Chambelland, Thomas
Páginas: 344
Pes: 2 Kg
Formato: 25 × 20 cm
Año Edicion: 2023
Encuadernación: Tapa dura
Idioma: Español