Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Codi
L 5350.001
150,00 €

ELS SECRETS DEL GELAT. EL GELAT SENSE SECRETS

Con 392 páginas a todo color, más de 400 ilustraciones, 125 fórmulas equilibradas para heladería y restaurante, preparación de materias primas y procesos de elaboración paso a paso, composición y parámetros de todos los ingredientes utilizados en el helado, elaboración de helado a partir de utensilios como el roner o la pacojet, consejos y recursos profesionales. los secretos del helado. el helado sin secretos es el título y subtítulo del libro que presentan Ángelo Corvitto.

El maestro heladero vierte en esta obra sus extensos conocimientos, sus investigaciones y su dilatada experiencia en torno a este producto, abordando en profundidad todos y cada uno de los aspectos de los que depende la elaboración del mejor helado artesano.

Autor: Angelo Corvitto
Páginas: 392
Pes: 2.811 Kg
Formato: 25x30 cm
Encuadernación: Tapa dura
Idioma: Español, Inglés

Otras: 400 ilustraciones, 125 fórmulas equilibradas para heladería y restaurante

Amb 392 pàgines a tot color, més de 400 il·lustracions, 125 fórmules equilibrades per gelateria i restaurant, preparació de matèries primeres i processos d'elaboració pas a pas, composició i paràmetres de tots els ingredients utilitzats en l'elaboració de gelat a partir d'estris com el roner o la pacojet, consells i recursos professionals. els secrets del gelat. El gelat sense secrets és el títol i subtítol del llibre que presenten Ángelo Corvitto .

El mestre gelater aboca en aquesta obra els seus extensos coneixements, les seves investigacions i la seva dilatada experiència al voltant d'aquest producte, abordant en profunditat tots i cadascun dels aspectes dels quals depèn l'elaboració del millor gelat artesà .

Com s'avança en el títol del llibre, Ángelo Corvitto desvetlla en detall tots els secrets del gelat, des de la selecció i preparació de matèries primeres i ingredients fins a la obtenció del producte, la seva conservació, transport i servei, passant per totes les fases de fabricació . Així mateix s'abordaran conceptes de la importància de poder anticongelant, el poder edulcorant, així com les diferents temperatures de servei del gelat, bé per la seva exposició i venda en vitrina, bé per al seu servei en restauració i pastisseria . Tot això amb la màxima claredat explicativa i amb els consells pràctics del mestre.

Idiomes: espanyol/anglès (Bilingüe)