Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Codi
L 5250.023
130,00 €

TRADICIÓ IN EVOLUZIONE ART I SCIENZA IN PASTICCERIA (ITALIÀ)

L'evolució necessària i natural del "Manual de pastisseria italiana": més de 700 pàgines i il·lustracions tècniques, que són el resultat d'una carrera de l ' autor exhaustiva, desitjosos d'oferir una eina útil a l'obrador. No només les tècniques i receptes, les eines per construir la seva pròpia manera de treballar i evolucionar, a través d'eines i idees per obtenir la seva pastisseria, feta de molt estudi, proves tècniques, emocions i la profunditat tècnica. Per aquest motiu el concepte de la ciència creativa, d'acord amb una visió moderna i dinàmica.

Autor: Leonardo di Caro
Páginas: 700
Idioma: Italiano

el manual abasta totes les qüestions fonamentals, a partir de pasta de full a les masses reunides, des de la pasta fins pastes de crema, de diverses cremes, merengues, la massa amb llevat de la coca, de galetes de te a praliné, de suflé de torró ... Un enfocament únic i integral de la pastisseria en totes les seves magnífiques vessants.