Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Codi
L 5250.033
50,35 €

PATISSERIE: LEçONS A PAS À PAS

Descobreix les joies de la pastisseria francesa, realitzada pel comitè de pastisseria Philippe URACCA President MOF des de 2003, i 20 receptes inèdites MOF que es van reunir per a aquest llibre.
Tota la pastisseria clàssica es presenta amb extrema precisió; cada recepta s'explica pas a pas. Totes les tècniques, tots els gestos i trucs per a postres d'èxit. Dels "financiers" als macarons, els pastissos, postres ... La creativitat i l'excel·lència són les característiques d'aquest llibre permetrà a cada un dels pastissers, amateur o professional, trobar la recepta que "funciona", amb consells i trucs d'un MOF de pastisseria.

Autor: Philippe URACCA
Páginas: 514
Formato: 24x27 cm
Idioma: Francés