Hi ha 1 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Codi
M 1155.011
Special Price 1.183,50 € Regular Price 1.315,00 €

MESCLADORA 'BEAN TO BAR' AMB PEDRES SPECTRA 11

Versió més nova i avançada de mescladora de pedra utilitzada per a l'elaboració del cacau. La Spectra 11 té una tapa nova, que es pot aixecar mentre s'executa. El connector central ha estat redissenyat per ser capaç de treure les pedres fàcilment i la cubeta està a prova de fuites.
La disposició de doble braç assegura un rendiment més ràpid . La tensió de les pedres de granit es pot ajustar per obtenir diferents graus d'esforç en diferents etapes de mòlta i per a diferents ingredients.
Les dues pedres de granit giren sobre una base de granit que redueix els nibs de cacau a licor de xocolata fi amb una mida de partícula de l'ordre menys de 15 micres . També es pot utilitzar per fer Massapà, Gianduja d'avellanes, festucs i mantega d'anacard i moltes altres aplicacions de mòlta.
La tensió de les pedres pot alliberar-se per al cicle de conchat, de manera que el licor de cacau s'exposa contínuament a l'aire.

 


Especificacions

Voltatge : 220 V monofase
Capacitat : fins a 8 litres (4,5 kg de xocolata)
Pes : 18 kg
Dimensions : 51x31 H=28cm
Potència: 150W, 220-240V, Monofase

 

Important!! Recomanem instal·lar aquesta maquina en una taula estable on la vora superior del cap major estigui a una altura d'entre 1,20 i 1,30 m.


Característiques

Elegant i fàcil d'usar .
Tapa ventilada de plàstic transparent que permet que la humitat i les substàncies volàtils s'escapin . La tapa es pot obrir fins i tot amb la màquina en marxa
El motor no es sobreescalfa, fins i tot en condicions d'un ús continu,
cubeta d'acer inoxidable amb fons de pedra, fàcil de posar i treure. Tots els plàstics interns són de poliacetal amb qualitat alimentària
El doble braç raspador fa l' acció de barreja més eficient
Fàcil de netejar a la pica, com un recipient d'emmagatzematge
el Granit Negre evita que la pedra s'estelli o perdi volum fins i tot amb un ús llarg
És aconsellable la pre mòlta o la trituració del producte amb un cúter, ja que redueix el temps de treball i evita l'embús dels corrons.
Disposa d'un botó de parada d'emergència
temps de treball aproximat per lot: 8 - 12 hores
per processar productes absolutament secs (per exemple arròs, blat ...) s'ha d'afegir aigua.

Opinions

"el mesclador Spectra 11 és una màquina molt interessant per al conxat de la xocolata . Fins i tot si la capacitat és menor (3 kg com a màxim), Spectra dóna un gran resultat de conxat. És molt senzill, ja que només hi ha un botó per prémer.
Crec que aquesta és una eina perfecta per promoure la xocolata en una pastisseria/xocolateria per a fer entendre la producció de la xocolata als clients.

Alexandre Bourdeaux
Cap de Callebaut Chocolate Academy Center "

Altres Models