Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Codi
T 0550.015
3.270,00 €

MAGIC TEMPER EVOLUTION TEMPERAT MANTEGA DE CACAU 1,5KG

Té una capacitat de 1.5kg.
Pel temperat fàcil de xocolata , pralinés , ganaches i interiors pel mètode de la sembra. "Pre-cristal·lització" és el terme correcte per al temperat.

Els marcs estan a punt per tallar-se en 1 a 3 hores en lloc de 12 o 24 hores.

Principi d'utilització de la MAGIC Temper :
- La mantega de cacau sòlid s'introdueix en el Temper MAGIC.
- La mantega de cacau es processa en una crema que es pot emmagatzemar durant setmanes d'ús.
- Una quantitat apropiada de crema de mantega de cacau s'afegeix barrejant amb la massa de xocolata pralinés o ganaches.
- Les masses de xocolata són temperades i llest per al seu ús.

CARACTERÍSTIQUES

- Sembra amb formes polimòrfiques estables (cristal·lització més ràpida)
- millor qualitat de textura, menors riscos de blanquejament, millor brillantor
- flassades, pralinés i ganaches temperats de manera fàcil i reproduïble

- Interiors temperats per a una sola presa, dosificació o extrusió
- Evita la contaminació de l'aroma a causa de el tremp en marbre
- Possibilitat d'abocar praliné a temperatures més altes
- Control de temperatura digital segur
- Tapa amb escut tèrmic
- Rang d'ajust del tanc: +30.0 ° C a +35.0 ° C/Precisió: 0.1 ° C </span >
- Neteja fàcil: fons del tanc i superfícies exteriors radiades

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

- Recipient d'alumini de qualitat alimentària per a la difusió tèrmica controlada
- Dimensions (ample x profunditat x alçada): 237 x 277 x 292 mm
- Pes: 4.5 Kg
- Font d'alimentació externa: 110 V o 220 V - 50/60 Hz - 12 V - 60 W 

Per descarregar catàleg complet en Anglès PREMI AQUÍ

 

Per descarregar catàleg complet en Francès PREMI AQUÍ