Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Codi
L 5300.003
23,00 €

FUSION XOCOLATA (CASTELLÀ)

Per primera vegada en la història dels llibres de cuina, a sembla la xocolata com a autèntic protagonista del plat. No estem parlant de postres, sinó de cuina salada. Ja no és el "toc" per texturitzar una salsa, sinó el producte en tota la seva esplendor, l'estrella del plat a partir de la qual es construeix un nou món d'aromes i sabors en el seu encertat maridatge amb carns, peixos i altres productes.

L'autor és ni més ni menys que Frédéric Bau, reputadíssim pastisser, director de L "Ecole du Grand Chocolat, autor d'Au coeur des saveurs i, possiblement, un de les persones que més saben de xocolata al món, de la seva aplicació a la cuina tant dolça com salada. en aquesta obra, l'autor desenvolupa les seves originals idees, ens ajuda a comprendre la diversitat de gustos i aromes de la xocolata d'alta qualitat i les seves possibilitats culinàries en el maridatge amb tot tipus de productes.

Autor: Frédéric Bau
Páginas: 300
Formato: 26x32 cm
Idioma: Español

Otras: Ilustrado en color. Encuadernación en cartoné en color

El llibre conté un interessantíssim quadre sobre els possibles maridatges entre xocolates de diversos orígens i múltiples ingredients. amb la seva característica capacitat pedagògica, Bau exposa els coneixements necessaris de la tècnica de la xocolata; senzilles instruccions i trucs per entendre els "quatre conceptes" indispensables en la manipulació d'aquesta matèria fascinant, que ara entra per la porta gran de de la culinària contemporània. A més, Frédéric Bau ens presenta un "menú" amb una selecció superba de plats (aperitius, entrants freds i calents, peixos, carns, i postres) elaborats amb la xocolata com a protagonista, fruit d'una acurada i pacient investigació culinària i de la seva àmplia i exòtica cultura gastronòmica.

Frédéric Bau, un dels pastissers més brillants de la seva generació i un geni de la xocolata, fa una incursió a la cuina salada. Xocolata per cuiners.