Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Codi
L 5350.000
29,00 €

RECEPTARI DE GELATERIA ARTESANA

La revista especialitzada Art Gelater ( www.heladeria.com ) publica per primera vegada un receptari general de gelateria després de 30 anys d'experiència en el sector. Respon a una demanda creixent dels professionals que busquen una informació tècnica i qualitativa, que ara per ara no ofereix internet. Es tracta de més de 200 receptes extretes de l'arxiu recent d'articles publicats en Art Gelater, signades per gelaters i pastissers d'àmplia trajectòria. Per tant, la fiabilitat és un dels seus principals arguments.

En el receptari es poden trobar des dels gelats tipus crema fins elaboracions tan senzilles com els pols de gel o els granissats . Són en total 13 famílies, amb els seus apartats i subapartats.

 

Páginas: 199
Formato: 21 x 20 cm
Idioma: Español, Inglés

L'edició d'aquest receptari ha servit per detectar algunes tendències en les tipologies de gelats, sabors i tècniques. Dominen amb claredat els sorbets de fruites, i molt per darrere les cremes de xocolata, els parfaits i els semifreds. Dins de la família dels sorbets de fruites, crida l'atenció l'elecció de la maduixa i altres fruites vermelles com el gerd, al llarg d'aquests últims quatre anys. També el mango i la poma són recurrents en els sorbets de fruites. Entre les xocolates, en canvi, sorprèn la marcada presència de la xocolata blanca, que sol combinar-se amb fruits secs i espècies. I entre les tècniques que poc a poc van guanyant més quota de protagonisme ha determinades preparacions prèvies a l'elaboració del gelat, com les maceracions en fred i l'elaboració pròpia de purés i compotes de fruites, així com pastes i pralinés de fruits secs i torrons .

Aquestes tendències descobreixen la intenció d'anar cap a un gelat cada vegada més personalitzat i diferenciat de la competència, reafirmant el caràcter artesà i creatiu dels professionals d'avui.