Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Codi
L 5300.008
113,55 €

PLAISIRS GOURMANDS, CHOCOLATELATS ET CAKES (FRANCÈS/ANGLÈS)

De la idea original de Jean-Michel Perruchon i el seu equip de l'escola Bellouet (Guillaume Mabilleau, Johann Martin, Laurent Moreno, Olivier Lejanti i Julian Alvarez), neix aquest ambiciós llibre bilingüe (anglès - francès) que aborda dos temes essencials als confiters actuals.

Autor: Jean-Michel Perruchon y su equipo de la escuela Bellouet
Páginas: 350
Pes: 1.85 Kg
Formato: 21.2 x 30.2 cm
Encuadernación: Tapa dura
Idioma: Francés, Inglés

En primer lloc el treball amb xocolata a través d'un primer capítol sobre la història del cacau, el processament de la xocolata temperat, fosa, incloses les qüestions d'emmagatzematge i conservació. Després, el llibre analitza les tècniques adequades. Elements moderns per Pasqua, ous decorats, combinar els macarons amb ou de Pasqua ..., les peces centrals (avet bonsai i elements de sorprenent realisme). Finalment, peces artístiques completen aquesta primera part dedicada a la xocolata.

La segona part del llibre es refereix als pastissos . Receptes innovadores (pastís de sèsam negre i melmelada de yuzu, pastís de nous pacanes ...), sense oblidar la tradició (pastís bretó amb prunes panses, pa de Gènova, pa de gingebre). I també pastís de formatge, gofres, galetes ....