El nou motlle Barre, permet crear originals pains au chocolat, rotlles de full i altres receptes de brioixeria en un format innovador i perfecte per compartir.
Gràcies al seu recobriment antiadherent, garanteix una cocció homogènia i un desmotllat fàcil, facilitant l’elaboració de creacions professionals i elegants.
El xef pastisser Alexandre Boulanger l’ha utilitzat per a la seva deliciosa Barra Gianduja, la recepta de la qual en vídeo pots descobrir més amunt.
També és compatible amb la nova Barra d’acer inoxidable per al Motlle Viennoiserie, ideal per donar una altra forma a les teves elaboracions.
Material: Acer amb recobriment antiadherent
Temperatura d’ús: de -40 °C a +230 °C
Dimensions: 25 × 4,2 × h 4 cm
Manteniment: Engreixar abans de cada ús. Netejar en calent amb un drap sec. No utilitzar esponges abrasives ni guardar en llocs humits (cambres frigorífiques, rentaplats…).
Un motlle imprescindible per als amants de la brioixeria creativa i professional.