Xavi Donnay ha compilat la seva experiència adquirida durant anys en una obra que se centra en els clàssics petit fours, els revisa i els actualitza per al segle XXI, presentant versions innovadores, fresques i personals d'una àmplia varietat de productes, incloent vuit famílies de productes com choux, sablés, bombons, giandujas i macarons. L'obra consta de 65 preparacions, 350 pàgines i taules i índexs de consulta que organitzen les creacions segons diferents criteris. Els mossets presentats són sorprenentment mimètics i refrescants, amb presentacions impactants i precioses, demostrant que treballar en diàmetres petits de tres centímetres no impedeix desplegar una pastisseria de màxima qualitat i bellesa.
A "Mini", hi ha espai per a tots els gustos i necessitats, des de la nova pastisseria adaptada a certs clients que requereixen l'absència de certs ingredients, fins a la pastisseria clàssica revisitada, incloent Montblanc, Saint Honoré, cannelés, babás i selva negra, tot en porcions petites per prendre d'un sol mos.
Aquest llibre és l'obra que tots hem estat esperant per millorar i enriquir la nostra oferta de te de la tarda, rebosteria, aperitius dolços o petit fours.
Per què esperar per aconseguir el teu exemplar?