Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Codi
L 5250.030
39,00 €

MACARON PIERRE HERME

Macaron de caviar cítric, de regalèssia i violeta, de xocolata i whisky pure malt, de crema de wasabi i compota de maduixa ... Amb les seves receptes, Pierre Hermé ens ofereix la bíblia del macaron. En pocs anys l'abanderat de la pastisseria francesa ha sabut aportar un toc de gust i modernitat a la seva professió.

Autor: Pierre Hermé
Páginas: 264
Formato: 24x28,5 cm
Encuadernación: Tapa dura
Idioma: Español

I ha erigit el macaron - «aquests pocs grams de felicitat», com a ell li agrada calificarlo- en icona de segle XXI. Hermé reinventa els maridatges clàssics, sorprèn amb audaços combinacions de sabors i convida a descobrir les seves últimes creacions: els «Aterciopelados», farcits amb una ganache de iogurt, i els «Jardins», macarons efímers que va desgranant al llarg dels mesos. Receptes úniques i fàcils d'elaborar gràcies a les tècniques bàsiques i els consells pas a pas del mestre.

Sobre l'autor
Pierre Hermé va néixer el 20 de novembre de 1961 a Colmar (França) i forma part d'un llinatge de 4 generacions de pastissers alsacians. Als 14 anys va començar a treballar per al prestigiós pastisser Lenotre i va començar una fulgurant carrera que el va portar per les millors pastisseries de París. El 1998 va crear la seva pròpia marca i des de llavors no ha parat de créixer: actualment compta amb més de 40 boutiques i obradors arreu del món, i és el principal responsable de la sofisticació i popularització del macaron, el dolç que s'ha convertit en el estendard de la pastisseria francesa.