Nova extrusora lineal contínua, innovadora ja que utilitza la pressió dins de bombes de caragol patentades especials per a produir grans quantitats de productes, en particular snacks proteics i superalimentos.
Particularment adequada per a l'extrusió de massapà, pasta d'ametlla, avellanes, maní i altres tipus de fruita seca, pastes de dàtils, pastes de taronja i per a la preparació i creació de barres, snacks proteics, superalimentos i qualsevol compost de consistència similar.
La màquina funciona mitjançant bombes de caragol termorreguladas que transporten i donen forma a la massa en el format triat, a través d'un conducte amb un cap intercanviable de 3 forats. La càrrega del producte a extruir es realitza manualment inserint el compost en la tremuja de càrrega superior.
El tall de guillotina permet a l'operador triar el format, grandària i pes final del producte extruit que, gràcies a la connexió amb la màquina de recobriment i el túnel de refredament, facilita el seu recobriment amb xocolata, així com qualsevol decoració, garantint una alta producció que ascendeix a aproximadament 100/120 quilograms/hora de producte extruit, cobert, refredat i llest per al posterior envasat.
La màquina està equipada amb un panell de pantalla tàctil còmode i intuïtiu en el qual és possible veure i triar el format del producte i la velocitat d'extrusió. La placa termorregulada totalment d'alumini, col·locada sota les bombes de caragol, permet triar treballar en mode escalfat o refrigerat gràcies a la unitat de refrigeració a bord.
Es pot netejar fàcilment per a canvis de producte gràcies al cap i caragols extraïbles, permet una alta versatilitat d'ús i una àmplia gamma de productes que es poden produir.
Recomanem combinar-ho amb l'atemperadora de xocolata i el túnel de recobriment i refredament per a garantir una alta productivitat.
Productes i compostos extruits: