Hi ha 1 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Codi
L 5250.057
64,90 €

BACHOUR BUFFETS (Castellà-Anglès)

Que Antonio Bachour és un dels pastissers més universals actualment és una cosa que no admet discussió. I, com ha aconseguit aquest xef d'origen porto-riqueny guanyar-se el respecte i l'admiració professional als cinc continents? Doncs gràcies a una pastisseria alegre, vistosa, atractiva i variada, accessible i entenedora, sense complicacions innecessàries. I aquesta pastisseria és ni més ni menys el contingut de Bachour Buffets, una obra que radiografia a la perfecció l'estil Bachour, aquell que el xef posa en pràctica diàriament al seu obrador ia les botigues, i el que ensenya als seus cursos per tothom.

Autor: Antonio Bachour
Páginas: 512
Pes: 3 Kg
Formato: 23.5 x 28 cm
Año Edicion: 2022
Encuadernación: Tapa dura
Idioma: Español, Inglés

Són un total de 74 creacions noves i inèdites, organitzades en cinc buffets temàtics, amb les corresponents receptes, processos, notes tècniques, fotografies pas a pas i les bellíssimes imatges capturades per Corina Landa. Bachour Buffets és una obra de gran format, tot un tractat de la pastisseria actual a 512 pàgines, un llibre a l'alçada del seu autor i del prestigi de qui ha estat elegit dues vegades com el Millor Pastisser del Món. En paraules de l'autor: “Bachour Buffets, el meu segon llibre amb BooksForChefs, és on per fi he pogut desplegar tota la meva pastisseria, la que faig diàriament i la que ensenyo en els meus cursos per tot el món. És la meva pastisseria i sóc jo al 100%... La idea és que amb aquest llibre algú a qualsevol lloc del món pugui obrir un negoci de pastisseria… Aquest no és un llibre per al lluïment de l'autor, sinó per treballar i obtenir un rendiment ”.

Com dèiem, aquesta gran obra s'organitza en cinc bufets temàtics, a l'estil dels grans muntatges que el xef realitza als seus esdeveniments per tot el món, encara que en aquest cas amb una sola peça de cada. Cada bufet és un capítol i cada capítol es dedica a un bufet, és a dir, a un tema oa una gamma de productes que tenen entre ells alguna cosa en comú. Són els següents:

Un: Croissant & Brioche

Sabíem de l'enorme versatilitat de la massa de croissant, però no fins a quin punt amb una sola massa es pot crear tot un buffet complet de peces de pastisseria. Farina, sucre, sal, llet, mantega i llevat componen una massa que a les mans de Bachour es converteixen en croissants clàssics i bicolor, farcits de mascarpone, de pecan, de mango-passió… i en diferents acabats… Pain au Chocolat, clàssic i bicolor, amb diferents farcits; Hazelnut pain aux raisins; “Rocher” croissant roll; Apple braid croissant; Flan croissant… en total 13 elaboracions amb la mateixa massa. El bufet es completa amb una altra d'aquestes masses emblemàtiques, com el brioix, en tres formats diferents, sugar brioix, mànec Tropezienne tart i xocolata brioix. I, finalment, una massa també d'aquesta família, que coneixem com a babà i que és tan excepcional que no pot faltar en un bufet com aquest.

 


Dos: Entremets & Petits Gâteaux

És un dels plats forts d´Antonio Bachour. En format individual i familiar, o el que és el mateix, entremets i petits gâteaux, el xef demostra tota la seva creativitat i el seu coneixement en les diferents tasques pastisseres, des dels bescuits, cruixents, cremes, mousses, gelatines, glacejats fins a les decoracions… Bachour proposa combinacions tan interessants com la del seu Napolitan, brownie de xocolata amb una crema de vainilla i una panna cotta de maduixa, tot això banyat en un glacejat cruixent de maduixa i rematat amb una ganache muntada de xocolata blanca; un curiós París-Brest de festuc; un Capuccinno de xocolata, cafè i vainilla en format entremet; o un Mont Blanc de castanya, vainilla i mascarpone. I així fins a un total de 13 creacions inèdites amb el segell inconfusible del xef.

 


Tres: Fruits & Vegetables

La pastisseria d'Antonio Bachour no és vegana ni plant based, però sí que es recolza en tota mena de vegetals per crear pastissos, pastissos i postres úniques. Fruites i verdures amb què ja jugava durant la seva etapa professional en hotels i restaurants. Aquest bufet és pura naturalesa, amb els colors propis de les fruites cítriques, vermelles, verdes, tropicals i continentals, i vegetals frescos i carnosos com la carbassa, l'albergínia o la remolatxa, entre d'altres. Un festival per a la vista i el gust amb creacions tan atractives com la seva Sweet potato pear tart; Coconut strawberry rice pudding; Eggplant tatin; o Sweet pea strawberry. En total 12 meravelles amb la fruita i la verdura com a protagonistes.

 


Quatre: Choc

Un bufet íntegrament dedicat a la xocolata, com a ingredient rei de la pastisseria. Tres barretes de disseny, quatre tauletes farcides, quatre bombons exclusius, sis roques, set pastissos individuals, fins i tot una galeta XXL i fins i tot unes postres en gotet. Tota una paleta de formats diferents amb combinacions de sabors tan sorprenents com Xocolata, foie gras i tòfona negra; o Cacauet i caramel de xocolata, entre els pastissos; Maduixa i iogurt o Avellana i cafè, entre els bombons: Toffee, xocolata i chili o Yuzu i gerds, entre les barretes; Crunchy milk xocolata o Maduixa i Festuc, entre les rajoles; Ametlla i taronja o Llavors i mànec, entre les roques…

 


Cinc: Petit Fours

El més elegant i delicat dels bufets és el dedicat als anomenats Petits Fours. Són en total 12 exquisits mossos entre els quals es poden triar pastissos en miniatura, bunyols, merengues farcits, marshmallows, mini cassoletes, minimacarons, pastes de te, gelatines… Cada peça es compon, en general, de tres elements, un de sec i dos frescos. Tot el plaer en un sol mos amb combinacions com un bunyol de llimona i cirera; una pasta de te d'ametlla, mandarina i yuzu; una mini cassoleta de

Altres Models