Avantatges  
> Instrument compacte de mesurament de pH amb punta de penetració 
> Protegit contra pols i brutícia gràcies a la funda de protecció TopSafe 
> Gel electròlit sense manteniment 
> Reconeixement automàtic de el fons d'escala 
> Sonda de temperatura integrada 
> Visualitzador de dues línies 
> 1, 2, o 3 punts de calibratge possibles
 testo 206-PH2, mesurador compacte de pH per substàncies semisòlides  
 El testo 206-PH2 és l'instrument de pH per a mesuraments en substàncies semisòlides, com gelatines, cremes, carns, formatges, melmelades i fruites. La combinació de punta de penetració de pH i sonda de temperatura per a una eficaç compensació de la temperatura és exclusiva. El reconeixement automàtic d'una lectura estable facilita el procés de mesurament. La funda "TopSafe" proporcionada fa que l'instrument sigui ideal per a aplicacions en exteriors i per a usos en condicions industrials extremes. 
 
 
  Aplicacions  
> Llet i productes lactis (formatges, iogurts ...) 
> Valor de pH del most durant la producció de licors 
> Valor de pH durant la producció d'alimentació (p.ex. capes salades) 
> Aplicacions en el sector de cosmètics (producció de cremes) 
> Control de pH en processos carnis