testo 206-PH2, mesurador compacte de pH per substàncies semisòlides
El testo 206-PH2 és l'instrument de pH per a mesuraments en substàncies semisòlides, com gelatines, cremes, carns, formatges, melmelades i fruites. La combinació de punta de penetració de pH i sonda de temperatura per a una eficaç compensació de la temperatura és exclusiva. El reconeixement automàtic d'una lectura estable facilita el procés de mesurament. La funda "TopSafe" proporcionada fa que l'instrument sigui ideal per a aplicacions en exteriors i per a usos en condicions industrials extremes.
Avantatges
> Instrument compacte de mesurament de pH amb punta de penetració
> Protegit contra pols i brutícia gràcies a la funda de protecció TopSafe
> Gel electròlit sense manteniment
> Reconeixement automàtic de el fons d'escala
> Sonda de temperatura integrada
> Visualitzador de dues línies
> 1, 2, o 3 punts de calibratge possibles
Aplicacions
> Llet i productes lactis (formatges, iogurts ...)
> Valor de pH del most durant la producció de licors
> Valor de pH durant la producció d'alimentació (p.ex. capes salades)
> Aplicacions en el sector de cosmètics (producció de cremes)
> Control de pH en processos carnics
MALETÍ
Instrument de mesurament de pH amb sonda de penetració, caputxó amb gel d'emmagatzematge, TopSafe, subjecció per a paret, búffer PH4 (250 ml), búffer pH7 (250 ml), en un maletí d'alumini.