MICRON 100 - Refinadora xocolata

Codi
T 0600.826

La nova MICRON 100 de Selmi revoluciona el refinat de cremes untables, pastes anhidres, pralinés, cremini i xocolata bean-to-bar, oferint una capacitat de producció superior. Amb un dipòsit de gran capacitat, permet processar fins a 100 kg de producte acabat en només 1 hora i 20 minuts, optimitzant el rendiment en produccions de gran escala.

Innovació i eficiència en un disseny ultracompacte

  • Estructura optimitzada: Disseny compacte i ergonòmic, amb la motorizació desplaçada a la part superior per garantir un dipòsit hermètic.
  • Bomba de lòbuls: permet un flux continu i constant d'emulsió per a una recirculació constant del producte.
  • Sistema de transmissió elèctrica amb doble cadena, assegurant màxima eficiència i menys manteniment.

Control precís de la temperatura

  • Doble cambra de bany maria, que manté la temperatura ideal durant tot el procés.
  • Dipòsit dividit en dues seccions (superior i inferior) per a un refinat homogeni.
  • Refrigeració integrada, que absorbeix la calor per fricció i protegeix les propietats organolèptiques del producte.

Interfície intel·ligent i personalitzable

  • Nou programari intuïtiu amb emmagatzematge de fins a 10 receptes personalitzables.
  • Mode manual i automàtic, adaptable a les necessitats de l'operador.
  • Màxima precisió i facilitat d'ús, optimitzant la productivitat i la qualitat final.

DESCARREGAR CATÀLEG: