Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Codi
C 8050.030
30.950,00 €

FRIGOMAT XEF 30 LCD AIGUA/AIRE

Amb els cou-cremes per a pastisseria ai gastronomia de la sèrie "XEF LCD" el pastisser disposa de tot el que necessita per inventar, produir i conservar les seves creacions. El bany maria dinàmic de glicol permet programar la temperatura del producte de 4t C a 110º C de manera delicat, sense alterar les característiques organolèptiques. Crema pastissera, confitura, fruita poché, mescles per a gelat, tremp d'la xocolata (amb l'afegiment d'una sonda opcional), són alguns dels exemples de les elaboracions que es poden realitzar sense dificultat amb aquestes màquines.

 

Potència: 6,5 kW
Voltatge: 400 V / 50 Hz / 3 + N
Pes: 206.00Kg
Dimensions Exteriors: (AxPxH) 53x67+26 H=95Cm
Producció hora: 30 Kg
Carga per Cicle: 15-30 Kg
Función de deshielo: Automático

  • Quatre programes de selecció ràpida:
    • cicle de natilles; 
    • cicle de temperat de la xocolata; 
    • cicle de tractament de la mescla; 
    • conservació (estàtica, dinàmica, temperada i semiautomàtica).
  • Menú interactiu amb programes de treball preestablerts (inclòs tempera de xocolata); funcions "modificar" i "crear" receptes per a personalitzar amb emmagatzematge de noves receptes.
  • Funció de precalfament per a reduir els temps de processament.
  • Sistema bany maria amb glicol: la temperatura de cocció del producte pot aconseguir els 115 ° C sense alterar les seves característiques organolèptiques.
  • Funció "Productes delicats" amb ajust de la T ° del fluid del bany d'aigua per sota de 100 ° C.
  • Agitador amb coixinets raspadoras mòbils en les parets i el fons del tanc.
  • Agitació contínua o cíclica amb 10 velocitats programables (amb inverter) per a les diferents fases del cicle.