Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes sense comptar festius
Codi
L 5200.019
27,00 €

EL PA, DE LA MASSA A LA TAULA, Xavier Barriga

Fer pa pot ser una cosa senzilla i nutritiva.

A banda de les seixanta receptes senceres i ben guiades de què disposaràs, hi trobaràs una secció introductòria amb molts de trucs perquè el teu pa romangui fresc i sucós com més temps possible, consells de congelació i explicacions dels passos que s'han de seguir (amassat, repòs, fermentació,...) per tal que ho tinguis tot ben clar abans de posar "les mans a la massa".

Començarem amb els pans clàssics i acabarem divertint-nos elaborant bastonets amb moltes possibilitats d'acabat. Aprendrem a fer pans (una mica) dolços, pans de motlle, altres d'integrals, fullats, i també pans per a pizza i coques, sense oblidar-nos dels pans sense gluten per als celíacs de la casa.

Un llibre que et permetrà elaborar una gran varietat de pans, de tots els gustos, formes, textures i acabats, i amb un petit apartat d'idees en cada pa, perquè puguis treure una mica més de profit de cada recepta.

Juga amb la massa i... gaudeix de les teves creacions!

Autor: Xavier Barriga
Páginas: 192
Formato: 19.8 x 25.9 cm
Año Edicion: 2025
Encuadernación: Tapa blanda
Idioma: Catalan