Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Codi
B 3000.020
5.805,00 €

BOMBO PER CARAMELITZAR AMB CREMADOR 7-8KG. 67x55x74 cm.

Temps d'elaboració:
Si es fa amb el sucre en cru des del principi un bombo dura uns 45 min.
Si ho fas amb el sucre cuit un bombo dura 15 o 20 min depèn si el fruit està calent o fred.

> Capacitat d'elaboració 8Kg.
> Bastidor de ferro galvanitzat.
> Cubeta fabricada en coure.
> Rescalfament de cubeta mitjançant cremador de gas.
> Encesa electrònica del cremador.
> Inclinació manual per recollir productor
> Alimentació a 220 V 50/60 Hz.
> Potència 170 W.
> Llarg 55 cm.
> Profunditat 67 cm.
> Alçada 74 cm.
> Pes 32 Kg.

Altres Models