Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Codi
B 3000.030
7.140,00 €

BOMBO PER CARAMELITZAR AMB CREMADOR 15KG. 95x50x117cm.

Temps d'elaboració:
Si es fa amb el sucre en cru des del principi un bombo dura uns 45 min.
Si ho fas amb el sucre cuit un bombo dura 15 o 20 min depèn si el fruit està calent o fred.

OPCIONAL: Es pot muntar un variador de velocitat per a aquest model. (375€)

  • Connectar mitjançant GLP o GAS NATURAL
  • Capacitat d'elaboració 15Kg.
  • Bastidor de ferro galvanitzat.
  • Cubeta fabricada en coure.
  • Rescalfament de cubeta mitjançant cremador de gas.
  • Encesa electrònica de l'cremador.
  • Inclinació manual per recollir productor
  • Alimentació a 220 V 50/60 Hz.
  • Potència 370 W.
  • Llarg 50 cm.
  • Profunditat 95 cm.
  • Alçada 117 cm.
  • Pes 62 Kg.
Altres Models