Hi ha 1 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes sense comptar festius
Codi
L 5300.033
35,35 €

XOCOLATA. PASIÓ I CIENCIA - ENRIC ROVIRA

Aquest llibre és fruit de la preparació de les primeres classes d'Enric Rovira per al curs Science & Cooking en la Universitat d'Harvard.

Amb una explicació detallada del cultiu del cacau, l'elaboració, la degustació i els aspectes relacionats amb la salut.

Informació acadèmica per a estudiants i apassionats de la xocolata, acompanyada de dos capítols més personals i experimentals: el relat de la seva experiència a Harvard i receptes amb la xocolata com a protagonista.

Propostes bàsiques i senzilles per a fer a casa, que recullen elaboracions i records de la Pastisseria Rovira, on va créixer i va aprendre.

Autor: Enric Rovira
Páginas: 204
Pes: 1 Kg
Formato: 23 x 23 cm
Encuadernación: Tapa dura
Idioma: Español