DOSIFICADORA SIMULTANEA "TUTTUNO ICE" 380V.

Codi
T 0600.917

Oneshot tuttuno ICE és la primera màquina del mercat capaç de dosificar simultàniament dos productes: un de calent i un de fred. La màquina està dissenyada adoptant modificacions estructurals patentades que permeten unir els dos productes de manera ràpida i senzilla.

Dissenyada i creada per satisfer les necessitats del mercat que durant anys buscava connectar el món de la xocolata amb la del gelat, similars i units per necessitats comercials però, alhora, diferents entre si en termes d'estacionalitat i estructura.

DADES TÈCNIQUES:

Potència: 4.5 Kw - 16 A - 3 polos
Voltatge: 220 V monofásico - 50/60 Hz
Dimensions Exteriors: h. 1600, l. 1800, p. 770 mmCm
Producció hora: Según el producto (hasta 360 moldes 275x175mm)

DESCARREGAR CATÀLEG:

Per tant, creiem haver trobat la resposta per combinar aquests dos fantàstics productes i satisfer el mercat amb un processament simple i intuïtiu.

Els resultats són productes sorprenents que obren la porta a nombroses aplicacions.

Per a qui va ser dissenyat ONESHOT ICE? La resposta és molt senzilla, PER A TOTS: Gelateries, xocolateries i pastisseries. Cada taller tindrà llibertat per expressar-se i proposar productes innovadors i imaginatius.

Oneshot Ice és polivalent ja que es pot utilitzar tradicionalment per elaborar snacks i bombons clàssics o, opcionalment, per elaborar snacks i bombons de gelats.

OneShot ICE és una dosificadora simultània apta per a l'elaboració de productes farcits en una sola operació: pralinès, snacks, bescuits, gelats en motlle de policarbonat o acetat, gotets d'una porció amb doble sabor, boules, ous i productes tridimensionals amb característiques especials. Oneshot injecta farcits de xocolata i gelat en diferents percentatges, temps i formes, segons els requeriments de l'operador, produint, en una sola operació, la closca exterior de xocolata i l'interior del producte.

Una temperadora, situada darrere del dosificador, alimenta la xocolata en cicle continu recirculant la xocolata.

El farciment s'alimenta manualment a través de la tremuja termoregulada.

Un còmode i intuïtiu tauler de control amb pantalla tàctil permet gestionar totes les funcions de la màquina.