Hi ha 1 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Codi
L 5250.047
Special Price 28,39 € Regular Price 37,85 €

LES CLASSIQUES REVISITES A PAS À PAS (ANGLÈS-FRANCES)

30 receptes professionals, pas a pas, dels grans clàssics de la pastisseria francesa, revisitades per Sébastien Serveau. Trobem en aquest treball bilingüe tota l'experiència del xef que ha oficiat durant anys en el diari del pastisser, la claredat els lectors trobaran amb plaer.

Baba de rom i taronja, maduixa charlotte fromage blanc, alfàbrega de maduixa i macarró, selva negra, òpera, profiteroles de vainilla i caramel amb flor de sel o pastís de pera Belle-Hélène ...

Cada recepta es presenta primer element per element (massa, crema, elements decoratius i acabat ...), amb els ingredients i una descripció. Després, una doble pàgina fotogràfica pas a pas insisteix en certs punts tècnics. Tot acompanyat sempre que sigui necessari pel consell de xef!

Autor: Sébastien Serveau
Pes: 1.1 Kg
Formato: 19.5 x 25 cm
Encuadernación: Tapa dura
Idioma: Francés, Inglés