Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Codi
L 5250.039
99,00 €

GRAN LLIBRE DE LA CUINA D'ALAIN DUCASSE. POSTRES I PASTISSOS.

Després del Gran llibre de cuina d'Alain Ducasse , Alain Ducasse i Frédéric Robert ens presenten l'art de la dolçor. Pastisseria, brioixeria, fleca, confiteria, xocolata, gelats, sorbets, fruites, aromes ... No hi falta res, des de receptes clàssiques fins bases, passant per creacions innovadores que porten l'empremta d'un estil meticulós i arquitectònic. Aquesta "cuina del dolç" constitueix la perfecta continuació de l'art del que salat. Un bon menjar és un plaer harmònic; l'arribada de les postres no ha de produir en cap cas una ruptura amb l'anterior. Aquest llibre tècnic i enciclopèdic és també un llibre per a llaminers, obert al món, ja que incorpora receptes de diversos països i cultures gastronòmiques.
L'estructura de l'obra, basada en els ingredients, reflecteix la filosofia d'Alain Ducasse: la tècnica mai ha de predominar sobre el producte, sinó posar-lo en relleu, respectar la seva pròpia naturalesa. Al llarg de les receptes, ens podem iniciar en aquesta saviesa alhora antiga i moderna, que conrea la precisió en les proporcions i deixa que les coses "tinguin el gust del que són", evitant l'excés de sucre, buscant intensificar sabors i textures. La pastisseria és un art precís, espontani i immediat, recollit en aquest llibre que uneix la tradició pastissera i la modernitat.

Autor: Alain Ducasse y Frédéric Robert
Páginas: 528
Pes: 3 Kg
Formato: 24x30.5 cm
Encuadernación: Tapa dura
Idioma: Español