Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Codi
L 5350.006
35,00 €

FONAMENTS CIENTÍFICS DE LA GELATERIA JOAN MORA I SALVADOR MAESTRE.

La present publicació és fruit de l'experiència acumulada per l'equip de professors que participa, des de fa ja deu edicions, en el Curs d'Expert en Elaboració Artesanal de Gelats per la Universitat d'Alacant. El text tracta de reunir, en un únic document, continguts que van des de l'evolució històrica fins als fonaments químics i nutricionals del gelat, passant per aspectes purament pràctics relacionats amb la seva elaboració.

Autor: Juan Mora Pastor, Salvador Enrique Maestre Pérez
Páginas: 428
Formato: 17x24 (rústica) cm
Idioma: Español

L'obra pretén ser una eina útil de consulta tant per a estudiants de Gastronomia, Nutrició o Ciències dels Aliments com per a professionals de sector de la gelateria o els que pretenguin iniciar una carrera en aquest fascinant camp. Per això no s'ha d'entendre com un tractat on buscar totes les respostes. Ha estat concebuda més aviat com el punt de què emanin les preguntes i la guia per a la seva resolució.

Joan Mora Pastor és doctor en Química i professor de Química analítica a la Universitat d'Alacant. Des d'allà dirigeix i imparteix classes en el Curs d'Expert en Elaboració Artesanal de Gelats. Entre les seves línies d'investigació està la dedicació al control de qualitat d'aliments.

Salvador Enrique Maestre Pérez és doctor en Ciències Químiques i actualment treballa com a professor de Ciència i Anàlisi d'Aliments al Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia de la Universitat d'Alacant.