Hi ha 1 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes sense comptar festius
Codi
L 5350.009
7,65 €

EL IOGURT MONTSE MARIN

«El iogurt és el producte resultat de la fermentació de la llet a causa de la multiplicació d’uns bacteris, els lactobacils (Lactobacillus bulgaricus) i els estreptococs (Streptococus thermophillus). Gastronòmicament, el iogurt és un producte molt versàtil que s’adapta molt bé tant al dolç com al salat. Pot funcionar com a ingredient principal o com a acompanyant, i fins i tot, discretament, en les marinades. Podem trobar-li un lloc en qualsevol àpat del dia perquè ens beneficiï amb totes les seves propietats.»

Autor: Montse Marín
Páginas: 20
Pes: 0.1 Kg
Formato: 20x15cm cm
Año Edicion: 2025
Encuadernación: Tapa blanda
Idioma: Catalan