DISPENSADOR XOCOLATA BANY MARIA - CLASSIC

Per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Grouped product items
Código Capacitats Preu Stock Quantitat
D 1405.207 7 Litres
1.750,00 €
0
D 1405.214 14 Litres
2.050,00 €
0
D 1405.229 29 Litres
2.485,00 €
0
D 1405.240 40 Litres
2.915,00 €
0

> Termo per Fer, Conservar i Servir Xocolata.
> Amb agitador que Remou constantment la xocolata mantenint així la seva textura.
> Escalfament per bany maria , conservant la puresa de la xocolata.
> Regulació de la temperatura mitjançant termòstat.
> Dipòsit exterior de doble paret amb aïllament tèrmic de gran eficàcia.
> aixeta de doble posició , una d'elles de gran cabal.
> Dipòsit interior, aixeta i pales agitadores desmuntables per facilitar la neteja.

> Manté constant la temperatura de servei des del dipòsit interior fins a la sortida de l'aixeta.
> conducte de sortida inclinat i de gran cabal per facilitar la sortida de la xocolata espessa.
> Nivell indicador de l'aigua de bany maria.
> Ompliment de l' bany maria s in necessitat d'obrir la tapa.



VEURE RECEPTES

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

Capacitat (L) Alçada (Cm)
Diàmetre (Cm) Àrea de Servei (Cm) Voltatge (V) Potència (W) Pes (kg)
7 60 31 10 220 monofase 1000 14
14 74 31 10 220 monofase 2000 17
29 64 46 10 220 monofase 3000 24
40 75 46 10 220 monofase 3000 29