El clúster permet la producció de roques de xocolata amb inclusions de fruits secs (ametlles, avellanes, cacauets, pinyons, festucs o nous).
- Fins a 12 roques / minut.
- Producció de 30 a 60 kg/h
- Peçes de 6 a 18 g.
- Cinta fins a 400mm d'ample
La màquina per a roques de xocolata ha de connectar-se a una atemperadora amb vàlvula pneumàtica per a una correcta alimentació de la xocolata.
Existeix la possibilitat de treballar de manera manual o automàtica, gràcies a la presència de sensors de nivell
Com funciona?
Primer s'introdueix els fruits secs en la tolva de càrrega, a continuació la màquina (segons la programació) dosifica les roques entre 6 i 18 grams, les deixa caure directament sobre la cinta transportadora, llavors el producte és transportat a través del túnel de fred fins a obtenir la consistència perfecta i en acabar tot el seu recorregut es diposita en el recipient triat per l'usuari