BOMBOS PER A CARAMELITZAR 20 I 40 TOUCH SCREEN

Per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes sense comptar festius
Grouped product items
Código Mides Preu Stock Quantitat
B 3000.040 PRA20 TOUCH SCREEN
31.750,00 €
0
B 3000.045 PRA40 TOUCH SCREEN
39.850,00 €
0

Praliner per a l'elaboració de bombons de sucre caramel·litzats i cruixents, o per al recobriment salat de fruits secs torrats.

  • Màquina universal per a torrar, ensucrar, caramel·litzar, garrapiñar tot tipus de fruits secs i cereals.
  • Pantalla Tàctil a Color per a Regular la intensitat del cremador i el Bolcat del Bombo.
  • Estructura sòlida en alumini avional per a ús alimentari, cargols inoxidables.
  • Dissenyada per a aconseguir “la perfecció” d'execució del producte i de la corresponent lluentor.
  • Muntat sobre 4 Rodes amb Fre
  • Alta qualitat en estructura, materials utilitzats i qualitat del producte acabat.
  • El bombo de coure pot treballar en qualsevol posició/ inclinació segons les exigències d'elaboració.
  • L'extracció  s'efectua amb el bolcat automàtic del recipient d'elaboració.
  • La velocitat és variable i l'escalfament és de gas, amb cremador de baixa pressió dins de càrter de protecció en acer inoxidable.
  20 40
Dimensions en mm (LxAnxAl)

 1300x900x1700

1400x1200x1600
Pes 180  270
Consum 1 Kw  1,50 kilowats
Voltatge 230V  230V
Velocitat  5-35 5-35 rpm
Capacitat  20-25 40-45Kg
Consum de gas (kcal)  27000 63000
Inclinació manual   Si
Calefacció  Gas Gas
Connexió elèctrica   Trifasic 380 V. amb 3 Fases+Neutre+Terra
Cicle de producció   20-30 minuts (fruits secs torrats) – 40/45 minuts (fruits secs crus)