BOMBOS PER A CARAMELITZAR 20 I 40 TOUCH SCREEN

Per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes sense comptar festius
Grouped product items
Código Mides Preu Stock Quantitat
B 3000.040 PRA20 TOUCH SCREEN
31.750,00 €
0
B 3000.045 PRA40 TOUCH SCREEN
39.850,00 €
0

Praliner per a l'elaboració de bombons de sucre caramel·litzats i cruixents, o per al recobriment salat de fruits secs torrats.

  • Màquina universal per a torrar, ensucrar, caramel·litzar, garrapiñar tot tipus de fruits secs i cereals.
  • Pantalla Tàctil a Color per a Regular la intensitat del cremador i el Bolcat del Bombo.
  • Estructura sòlida en alumini avional per a ús alimentari, cargols inoxidables.
  • Dissenyada per a aconseguir “la perfecció” d'execució del producte i de la corresponent lluentor.
  • Muntat sobre 4 Rodes amb Fre
  • Alta qualitat en estructura, materials utilitzats i qualitat del producte acabat.
  • El bombo de coure pot treballar en qualsevol posició/ inclinació segons les exigències d'elaboració.
  • L'extracció  s'efectua amb el bolcat automàtic del recipient d'elaboració.
  • La velocitat és variable i l'escalfament és de gas, amb cremador de baixa pressió dins de càrter de protecció en acer inoxidable.
 2040
Dimensions en mm (LxAnxAl)

 1300x900x1700

1400x1200x1600
Pes180 270
Consum1 Kw 1,50 kilowats
Voltatge230V 230V
Velocitat 5-355-35 rpm
Capacitat 20-2540-45Kg
Consum de gas (kcal) 2700063000
Inclinació manual Si
Calefacció GasGas
Connexió elèctrica Trifasic 380 V. amb 3 Fases+Neutre+Terra
Cicle de producció 20-30 minuts (fruits secs torrats) – 40/45 minuts (fruits secs crus)