BOLEJADORA DE MASSAPÀ "EASYSPHERE 20 i 24"

Per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Grouped product items
Código Mides Preu Stock Quantitat
D 1860.020 EASYSPHERE 20 - ø20mm
1.015,00 €
0
D 1860.024 EASYSPHERE 24 - ø24mm
1.015,00 €
1

EasySphere és l'eina innovadora que li permet reduir el temps de producció en un 50% en comparació amb el mètode manual, amb uns resultats, com a mínim, excel·lents.
Gràcies al corró interior, podrà tallar fàcilment la massa i formar boles perfectament modelades. EasySphere pot ser utilitzada per qualsevol operari mantenint l'estàndard de processament i grandària.
Precisió, facilitat, rapidesa: *EasySphere millorarà la seva manera de treballar.

Tamany del artícle: 58,5 x 42 x 36,8 cm

RECEPTA: BACI DI DAMA TRADIZIONALI

FASE 1 - Massa BACI DI DAMA amb ametlles

Ingredients:

  • Mantega 250 g
  • Farina d'ametlla escalivada 250 g
  • Farina de blat, tipus 00 250 g
  • Sucre granulat (sacarosa) 250 g

Mètode:

  1. En una batedora de peu amb un accessori de paleta, treballem tots els ingredients junts fins a obtenir una mescla llisa i compacta.
  2. Estirar a 15 mm i deixar refredar a la nevera abans de procedir a donar forma.
  3. Tallem tires de 15 mm amb una guitarra o un ganivet i li donem forma cilíndrica.
  4. Utilitzem la BOLEJADORA DE MASSAPÀ per a formar boles i les col·loquem en una safata de forn amb silicona o paper de forn.
  5. Coem a 165 °C durant 12/14 minuts aproximadament amb la vàlvula tancada.
  6. Acabem la cocció a 140 °C durant 8/10 minuts més amb la vàlvula oberta.
  7. Deixem refredar i procedir a l'acoblament amb la tapa

FASE 2 - Muntatge de galetes

Ingredients:

  • Baci di dama massa d'ametlla 1000 g
  • Xocolata negra 90 g

Procediments:
Temperar la xocolata negra, aboca-ho sobre una galeta i maridar les galetes. Deixem que cristal·litzi abans d'envasar.