CHOCORECOVERY, la solució perfecta per a emmagatzemar xocolata i productes pastissers
La xocolata és un producte delicat que requereix un emmagatzematge òptim per a garantir el seu gaudi en la seva màxima expressió. De manera similar, en el món de la pastisseria, diferents tipus de productes requereixen condicions específiques de temperatura i humitat.
Els glasejats de cobertura, especialment aquells que contenen sucre, crema o ricotta, són especialment susceptibles a l'excés d'humitat, la qual cosa pot danyar-los i fer que es fonguin.
La sèrie CHOCORECOVERY ha estat dissenyada per a crear l'ambient ideal i controlar de manera constant la temperatura i la humitat, assegurant així un emmagatzematge perfecte tant per a la xocolata com per a la pastisseria fresca.
Amb un rang de temperatura de 0 °C a +20 °C i un control d'humitat que va des del 10% fins al 90%, CHOCORECOVERY s'adapta a totes les necessitats dels teus productes frescos, mantenint el seu acabat i sabor en perfectes condicions. Descobreix ara mateix com CHOCORECOVERY pot protegir i preservar les teves delicioses creacions!