Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes
Codi
L 5250.002
105,00 €

SET. SET MESTRES DE LA PASTISSERIA MODERNA ESPANYOLA

Són set campions d'Espanya, però no només això. Són set grans professionals que en la seva trajectòria no han deixat d'evolucionar i que protagonitzen la nova era de la pastisseria espanyola. Són set personalitats, set estils, set maneres d'entendre aquest ofici. Set triomfadors que han treballat dur per aconseguir l'èxit. I són set referències per als joves, per als que comencen a donar els seus primers passos en aquesta dolça aventura. Són, en definitiva, set grans mestres de la pastisseria moderna a Espanya.

Autor: Paco Torreblanca, Oriol Balaguer, Jordi Pujol, Ramon Morató, Carles Mampel, Miguel Sierra, Jacob Torreblanca
Páginas: 328
Idioma: Español, Inglés

Algú trobarà a faltar algun nom. I possiblement amb raó. En efecte, es podrien sumar alguns altres valors que han realitzat sobrats mèrits per figurar en qualsevol elenc. Però el que és indiscutible, al menys des del nostre punt de vista, és que són tots els que estan. És a dir, que cada un d'aquests set pastissers ha demostrat personalitat, estil propi, creativitat i aportacions al sector suficients com per formar part amb ple dret del moviment que anomenem nova pastisseria espanyola, i que reivindiquem amb aquest llibre.

Paco Torreblanca és l'origen, l'inici, sens dubte un avançat al seu temps. És el pare de la pastisseria moderna en aquest país i un dels noms més respectats a tot el món.

Oriol Balaguer és la pastisseria d'autor, amb signatura. És la pastisseria de col·lecció, de disseny, a Barcelona, ​​Madrid, Tòquio i Riyadh.

Jordi Pujol és la practicitat, la funcionalitat, el valor de l'ordre i de la simplificació . És la línia recta, l'arquitectura i la racionalitat.

Ramon Morató és la teoria i la pràctica de la xocolata, és la didàctica, és el fil conductor del saber en pastisseria. És el coneixement.

Carles Mampel és el xef total, en el dolç i el salat. És l'instint, la creativitat espontània, l'espurna.

Miguel Serra és la renovació dins de la renovació. És la pastisseria de concepte, de fusió amb l'entorn i de permanent recerca.

I Jacob Torreblanca és la continuïtat en el futur del camí iniciat, és l'amor per l'ofici, és l'aprenentatge permanent i la voluntat de superació.

Tots ells tenen una cosa en comú, ostenten el títol de Millor Mestre Artesà Pastisser d'Espanya (MMAPE). Però per sobre d'aquest i altres premis, tots ells coincideixen en l'essencial: el màxim respecte a l'ofici, el gust per les coses ben fetes, la perfecció com a objectiu, l'evolució contínua, la generositat a l'hora de compartir, la il·limitada voluntat de créixer i el talent i la creativitat com virtuts.

En l'avantguarda de la tan lloada gastronomia espanyola hi ha un espai destacat que s'han guanyat a pols aquests set pastissers.

Autors: Paco Torreblanca, Oriol Balaguer, Jordi Pujol, Ramon Morató, Carles Mampel, Miguel Serra, Jacob Torreblanca

Característiques:
Pàgines: 328
idiomes: espanyol/anglès (Bilingüe)