Bombo construït totalment en Acer Inoxidable AISI 304 amb rodes i posicionament estàtic.
La màquina està dotada d'un variador electrònic de velocitat per a optimitzar l'elaboració de productes de diversos gruixos. La introducció de l'aire fred a l'interior del bombo en rotació, i controlat per un grup frigorífic, fa augmentar la velocitat d'augment del caramelitzat de xocolata, i en la següent fase transmet 01:00 resistència que es pot obtenir un lliscament del producte i el poliment final a la màquina.
en el Quadre de Comandaments s'ha introduït un termoregulador , on es visualitza la temperatura per permetre la seva regulació en funció del producte que anem a elaborar.
Capacitat cuba: 20 kg.
Producció horària: aproximadament 20 Kg./h.
Absorció: 1.8 kW - monofàsica 220 volt.
Grup refrigerant: 1100 frigories/h. Volum: a. 720 mm., Pàg. 770
mm., A. 1420 mm. Filtre d'aire intercanviable.